Header Image

Theorie halen voor je AM, A, B of T rijbewijs

Klassikaal bromfiets of auto theorie

Verkeersschool van Thiel geeft voor bromfiets en voor de auto wekelijks theorielessen op de verkeersschool. De helft van de les wordt besteed aan het uitleggen van alle stof. De andere helft van de les doen we een proefexamen. Dit examen wordt op precies dezelfde manier afgenomen als bij het CBR. Daardoor leer je ook goed omgaan met het systeem. Ook belangrijk is dat na het proefexamen alle vragen uitgebreid behandeld worden. Zodoende kun je precies zien wat je fout gedaan hebt en belangrijker nog wat de reden is dat je de vraag fout had. De docent wijst je op alle addertjes onder het gras en op de lastige puntjes.

Dus wees verstandig, en bezoek onze theorielessen. Verkeersschool van THIEL biedt tevens de mogelijkheid om individueel theorieles te volgen.

Theorie-certificaten zijn 1,5 jaar geldig.

Theorie cursussen klassikaal

Dag Tijd
Theorie Brommer Woensdagavond : 18:30 - 20:30
Theorie Auto Maandagavond : 19:30 - 21:30
Theorie Auto Donderdagavond : 19:30 - 21:30

 

Leert u liever zelf theorie volgens de interactieve weg AM - A - B en T ?

Klik op leerlingen login. Hier vul je de logincode van jouw theoriekaart in bij ' aanmelden (eerste keer)'. Heb je nog geen code neem dan contact met ons op.
Vul daarna een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Onthoud deze gegevens. Hiermee krijg je de volgende keer toegang tot je online theoriecursus

Na de inlogprocedure kom je in het hoofdmenu. Hierin kun je zelf kiezen wat je wilt gaan doen. Leren uit je online boek. Dit is ondersteund met foto’s, filmpjes, teksten en oefenvragen over alle onderwerpen afzonderlijk. Je hebt 3 maanden toegang tot het online boek. Je kunt ook examens oefenen via de examentraining. In totaal kun je 5 uur examens trainen.

• Per kaart kun je maar 1 categorie tegelijkertijd trainen

Vergeet na het oefenen niet uit te loggen.
Anders blijft de tijd namelijk doorlopen en is je kaart de volgende dag leeg!!

Kosten speed theoriekaart

Bromfiets (AM) : 39,95
Motor (A) : 39,95
Auto (B) : 39,95
Tractor (T) : 62,50

Je kunt ook kiezen om alleen examens te oefenen. Met deze internetkaart kun je 10 uur online examens oefenen.

Kosten 10 uur online-examens

Bromfiets (AM) : 25,00
Motor (A) : 25,00
Auto (B) : 25,00
Top