Header Image

AM – Bromfietsrijbewijs

Elke leerling die een bromfiets-examen wil halen krijgt eerst een les op een afgesloten terrein. Dit gebeurt met maximaal 6 personen. Gedurende deze les wordt aandacht besteed aan remtechniek, kijktechniek en bochtentechniek. De instructeur gebruikt deze les tevens om te kijken of de leerling kans maakt om in de 4 vervolg lessen (twee keer 2 uur) zijn rijbewijs te halen. Een enkele keer adviseert de instructeur een leerling om een extra les te nemen. Na deze les gaan de leerlingen met 2 of hooguit 3 personen de weg op. Ze rijden op scooters (YAMAHA) van de rijschool naar Tiel om daar diverse verkeerssituaties te oefenen. Tijdens de les maken ze, net als bij het examen, gebruik van portofoons.

Mensen die in het bezit zijn van een rijbewijs motor of auto hoeven geen rijbewijs te halen voor de bromfiets.

Leerlingen die bij ons de praktijkopleiding doen, doen allemaal examen in Tiel.

Theorieles klassikaal iedere woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Veel mensen kiezer ervoor om klassikaal theorieles te volgen. Tijdens de cursus behandelen wij in 7 theorielessen alle stof die een leerling moet kennen op het examen. Tevens oefenen we elke les een proefexamen dat we na afloop uitgebreid bespreken met elkaar.

Op deze manier krijgt de leerling een optimale voorbereiding op het examen. Ons slagingspercentage ligt dan ook rond de 88% geslaagden de 1e keer. Het theorie-examen vindt plaats bij het CBR. Het CBR werkt met een computersysteem dat identiek is aan het systeem waar wij op de rijschool ook mee werken.

  • Theorie-examen mag je doen vanaf 15,5 jaar.
  • Praktijk examen vanaf je 16de jaar, lessen mag ook pas vanaf je 16de jaar.

 

Leer je liever zelf theorie volgens de interactieve weg?

Klik op leerlingen login. Hier vul je de code van jouw theoriekaart in bij ' aanmelden (eerste keer)'. Heb je nog geen code neem dan contact met ons op.

Vul daarna een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Onthoud deze gegevens. Hiermee krijg je de volgende keer toegang tot je online examentraining. Vul je gegevens in en kies de categorie  AM waarvoor je de training wilt gaan volgen.

Na de inlogprocedure kom je in het hoofdmenu. Hierin kun je zelf kiezen wat je wilt gaan doen. Theorie-examens oefenen of werken aan aandachtspunten via de persoonlijke foutenbank.

Vergeet na het oefenen niet uit te loggen.
Anders blijft de tijd namelijk doorlopen en is je kaart de volgende dag leeg!!

Prijslijst bromfietsrijbewijs AM halen

Totaalpakket 449,00 theorie en praktijk 
Alleen praktijk 329,00 1,5 uur op terrein + 4 uur op de weg + examen.
Alleen theorie 185,00 10 theorielessen + examen + online studiepakket.
(Extra) losse theorielessen 15,00 per (extra) les
 
Losse les 44,00 per uur
Extra lessen met 2 personen 25,00  
Theorie-examen 49,00  
Speed theorie kaart 39,95  
       

Prijswijzigingen voorbehouden

Inschrijven
Top