Header Image

Erkende opleider Hoog slagingspercentage Bekwame rijinstructeurs Flexibele agenda

Verkeersschool van Thiel

Informatie en afspraken kunnen alleen gemaakt worden via de website / telefoon of per mail.

Meer informatie:
Laatste nieuws CBR
-  Tijdelijke oplossing voor verlopen examenuitslagen en certificaten
-  Meest gestelde vragen coronavirus CBR
Inhaalslag examens 

Kan ik blijven rijden met een verlopen rijbewijs omdat ik niet gekeurd kan worden?
Om te voorkomen dat mensen door de maatregelen tegen het coronavirus niet meer kunnen rijden heeft de Europese Commissie besloten om de geldigheid van alle Nederlandse-rijbewijzen, die in de periode vanaf 1 februari tot en met 30 november 2020 verlopen, met negen maanden te verlengen. Die 9 maanden gaan in vanaf de verloopdatum op het rijbewijs. Buiten Europa geldt deze regeling niet.
Geldigheid verlengd van rijbewijzen, code 95, examenuitslagen en certificaten.
Personen met een rijbewijs waarvan de geldigheidsduur is verlopen of verloopt in de periode vanaf 1 december 2020 mogen in ieder geval blijven rijden tot en met 28 februari 2021. Dit geldt ook voor beroepschauffeurs van wie code 95 op het rijbewijs verloopt in deze periode. Dat heeft minister Van Nieuwenhuizen (IenW) vandaag (25-01) in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.
Kan ik met een verlopen rijbewijs deelnemen aan een praktijktraining voor de code 95?
Als de geldigheid van uw rijbewijs is verlopen in de periode vanaf 1 februari tot en met 30 november 2020, dan kunt u met het verlopen rijbewijs deelnemen aan de praktijktraining voor de code 95. Houd er rekening mee dat u náást het rijbewijs een geldig identiteitsbewijs meeneemt.
Dagdelen en e-learning
Opgeknipte nascholingscursussen en cursussen met e-learning moeten normaal gesproken binnen tien kalenderdagen zijn afgerond. Wanneer u door de lockdown het tweede/klassikale dagdeel niet binnen de 10-dagentermijn kunt afronden, dan mag u dit uitstellen tot 1 april 2021. U hoeft hiervoor niets te doen. Cursisten kunnen wel starten met het e-learning deel van een nascholingscursus. Het afsluitende dagdeel vindt plaats ná de sluitingsperiode en vóór 1 april 2021.
Gevaarlijke stoffen
De geldigheid van diverse certificaten voor het vervoer van gevaarlijke stoffen wordt verlengd tot en met 28 februari 2021. Het examen en de opleiding / herhalingscursus moeten gevolgd worden voor 1 maart 2021. Dit geldt voor de volgende certificaten met een verloopdatum tussen 1 maart 2020 en 1 februari 2021
Verlenging geldigheidsduur (deel)examens voor rijbewijzen auto, motor en bromfiets
Voor uitslagen van het theorie-examen auto, motor, bromfiets en het motorexamen voertuigbeheersing geldt het volgende :

  • als de geldigheid is vervallen in de periode van 1 juni tot en met 31 december 2020, blijft de uitslag in ieder geval geldig tot en met 31 maart 2021.
  • als de geldigheid vervalt in de periode van 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, blijft de uitslag in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021.
Verkeersschool van Thiel is sinds 1964 zijn we een begrip in het land van Maas en Waal en bekend geworden om onze professionaliteit, persoonlijke benadering en kwaliteit.
Bij verkeersschool van Thiel kunt u terecht voor alle rijopleidingen, beroepsopleidingen, VCA-cursussen, heftruckcursussen en BHV-trainingen. Verkeersschool van Thiel is ook volledig gespecialiseerd in het geven van nascholingscursussen voor chauffeurs die hun code 95 moeten behalen.
Wij werken met een vast team van 12 personen. Daarom krijg je bij ons ook meestal dezelfde instructeur bij het volgen van een opleiding.Bent u ook op zoek naar een opleiding op maat?
Ons team staat voor u klaar om u snel en op een professionele wijze advies te geven.Heb je vragen bel ons!
 0487 - 59 17 52
of neem contact op voor meer informatie

AGENDA

 

Week(spoed) of zaterdagcursussen opleiding beroeps chauffeur 
Sociale veiligheid en omgaan met agressie : za 4 december
E-Learning : za 11 december
 - Digitale tachograaf
 - Leefstijl
EHBO : za 18 december
Heftruck i.c.m. e-learning : za 18 december
Chauffeursdag : ma 3 januari
EHBO : woe 5 januari
Criminaliteitspreventie : do 6 januari
Verkeerseducatie : vrij 7 januari
VCA basis of VOL : za 8 januari
Heftruck : za 8 januari
Criminaliteitspreventie : za 15 januari
E-learning : za 22 januari
 - Digitale tachograaf
 - Sociale veiligheid en omgaan met agressie
Heftruck i.c.m. e-learning : za 22 januari
EHBO : za 29 januari
ADR : 5 + 12 februari
Alle nascholingscursussen 2021 en 2022
Inschrijven
Top