Wij helpen dat uw beroepschauffeurs snel en deskundig volledig gecertificeerd rond rijden.
BBS en HNR kan elke werkdag op afspraak en wij verzorgen ook LZV opleidingen.

Meer info

  • Erkende opleider
  • Hoog slagingspercentage
  • Bekwame rijinstructeurs
  • Flexibele agenda

Autorijbewijs en Tussen Tijdse Toets

De Tussen Tijdse Toets is een proefexamen dat je doet tijdens je praktijkopleiding. Meestal heb je dan ongeveer 75% van je lessen achter de rug. Je kunt dus al zelfstandig rijden.

Deze TTT leg je af bij een examinator van het CBR. Hij/zij geeft na afloop van de toets tips ter verbetering van je rijvaardigheid. Meestal heb je deze op- en aanmerkingen van je rij-instructeur ook al meerdere keren gehoord, maar als een examinator het vertelt, maakt het op veel mensen meer indruk. Een ander voordeel van de TTT is, dat zowel de instructeur als jijzelf een indruk krijgen, hoe je bij het examen gaat reageren. Ben je extreem zenuwachtig of presteer je juist veel beter dan normaal. Dit punt is fijn om te weten ter voorbereiding voor het examen.

Een andere fijne bijkomstigheid is, dat je een vrijstelling kunt behalen voor de bijzondere verrichtingen. Scoor je bij de toets de bijzondere verrichtingen voldoende, dan hoef je tijdens je echte examen helemaal geen bijzondere verrichtingen te doen. Zak je echter voor je eerste examen, zijn ze wel weer verplicht bij je herexamen.

Uit inmiddels een aantal jaren ervaring kunnen wij je zeggen dat een Tussen Tijdse Toets echt een meerwaarde geeft aan je rijopleiding, met ook een hogere kans van slagen. Dit geldt vooral voor mensen die in een examensituatie toch veel spanning opbouwen, omdat ze in een keer naast een “echte” examinator zitten door de T.T.T. merken wij en ook jijzelf precies hoe je jezelf gedraagt tijdens een stress moment.

Kosten

Kijk op onze prijslijst.

De beste rijschool van

Ben-Leeuwen   Lienden   Afferden
Beuningen   Horssen   Dreumel
Wamel   Druten   Druten
Boven-Leeuwen   Appeltern   Alphen
Heerewaarden   Maasbommel   Wijchen
Puiflijk   Altforst   Geldermalsen
Maurik   Deest   Tiel

Nieuws

 
13 juli VCA
20 juli EHBO / BHV
24 augustus Heftruck
28 augustus Veilig werken langs de weg
31 augustus Verkeerseducatie
7 september VCA
9 september E-Learning
14 september EHBO / BHV
21 + 28 sept ADR
5 oktober ADR tank
12 oktober VCA
BBS en HNR  

alle  code 95 cursussen
klik hier
 

27 juli Vaarbewijs 1


VOLG ONS OP INSTAGRAM