Wij helpen dat uw beroepschauffeurs snel en deskundig volledig gecertificeerd rond rijden.
BBS en HNR kan elke werkdag op afspraak en wij verzorgen ook LZV opleidingen.

Meer info

  • Erkende opleider
  • Hoog slagingspercentage
  • Bekwame rijinstructeurs
  • Flexibele agenda

Medische rijtest, wat houdt het in, wat doen wij voor je?

Bij verkeersschool van THIEL kun je terecht voor je medische rijtest. Deze rijtest moet je afleggen bij het CBR zodra je daarvoor de oproep gekregen hebt. De oproep krijg je als je de Eigen Verklaring opstuurt naar het CBR met daarbij 1 of meerdere vragen JA ingevuld. Vaak gaat de procedure sneller als je een begeleidend schrijven van je specialist of huisarts meestuurt. Hij weet immers precies wat er aan de hand is en kan een advies geven aan de arts van het CBR. De arts van het CBR wil simpelweg weten of het veilig is om je de weg op te laten gaan, of dat het misschien beter is om automaat te gaan rijden.

Iedere instructeur bij Verkeersschool van THIEL heeft ervaring met rijtesten. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat kandidaten met b.v. medicijngebruik een rijtest moeten afleggen bij het CBR. De betreffende examinator bekijkt dan of de kandidaat geschikt is om auto te rijden, of misschien beter in een automaat kan gaan rijden.

Ook mensen die om medische redenen een vraag op de Eigen Verklaring met JA moeten beantwoorden, worden soms opgeroepen voor een rijtest. Vaak mag je wel in je eigen auto komen. Wij adviseren echter om vooraf 1 of een paar rijlessen te nemen om beter voorbereid bij het CBR te komen. Onze instructeurs weten namelijk precies wat je te wachten staat. Bovendien vindt een examinator van het CBR het ook prettiger om in een auto met dubbele bediening te zitten dan zonder.

Voor een medische rijtest berekent het CBR geen kosten. De enige kosten die u dus heeft, zijn die van de huur van een auto met instructeur.

Uiteraard hebben wij ook een automaat ter beschikking.

De beste rijschool van

Ben-Leeuwen   Lienden   Afferden
Beuningen   Horssen   Dreumel
Wamel   Druten   Druten
Boven-Leeuwen   Appeltern   Alphen
Heerewaarden   Maasbommel   Wijchen
Puiflijk   Altforst   Geldermalsen
Maurik   Deest   Tiel

Nieuws

 
13 juli VCA
20 juli EHBO / BHV
24 augustus Heftruck
28 augustus Veilig werken langs de weg
31 augustus Verkeerseducatie
7 september VCA
9 september E-Learning
14 september EHBO / BHV
21 + 28 sept ADR
5 oktober ADR tank
12 oktober VCA
BBS en HNR  

alle  code 95 cursussen
klik hier
 

27 juli Vaarbewijs 1


VOLG ONS OP INSTAGRAM